دانلود ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ
درج شده در دسته بندی و برچسب علوم انسانی » حسابداری
مقدمه
اکثر شهرهای آمریکا به روش های شورا ـ مدیر ( 3/48 % ) و شهردار ـ شورا (MC) (7/43 % ) دولت شهرداری اداره می شوند .در دو دهة اخیر حرکت از روش شهردار ـ شورا به سمت شورا ـ مدیر (C-M) بوده که به طور متوسط 63 شهر در یک سال از روش C-M استفاده می کرده اند .
این امر نشان می دهد که روش C-M بر طبق دلایل مالی و یا سیاسی از امتیاز بیشتری برخوردار است . ( ممتاز است ) ( ICMA ، 2000 ) . آیا شهرهای C-M حقیقتاً براساس نتایج مالی و حسابداری ممتاز و برجسته پایه ریزی شده اند ؟
هدف مقالة فعلی بررسی و مقایسة عملکرد نسبی دولت شرکتی ( C-M در مقابل C-M ) مورد استفادة شهرداری های بزرگ است . آزمون های تک متغیری و چند متغیری در طی دو دورة حسابداری ، پایان سال های مالی 1983 و 1996 برگزار شده اند . دورة اول قبل از وضع قوانین ( مقررات ) سخت فدرال و تأسیس هیئت تدوین استانداردهای حسابداری دولتی (GASB) بود . شرایط اقتصادی شهرهای بزرگ در این دوره نسبتاً ضعیف ( نامساعد ) بود . دورة بعدی یک دهه بعد از تصویب قانون حسابداری ساده و تشکیل GASB بود . شرایط اقتصادی شهرهای بزرگ در این دوره بهبود یافت . دو شاخص عملکردی مورد استفاده برای تجزیه و تحلیل عبارتند از : 1- میزان افشای حسابداری و 2- وضعیت مالی بر طبق پیش بینی ها ، شهرهای C-M در هر دو دوره براساس انگیزه های مربوط به مدیریت حرفه ای بیش از شهرهای M-C عمل می کنند .
در مرحلة اول ایوانز و پاتون (1983 ) ، مقالة حسابداری فرضی ارائه نمودند . مبنی ( دال) بر اینکه مدیریت حسابداری مربوط به C-M افشای حسابداری و مشخصات مالی بهتری را براساس انگیزه های علامت دهی و نظریة نمایندگی ارائه می نماید . همچنین مدارک نظری و عملی برتری دریافتنی ساختار دولت C-M را نشان می دهد . می توان این نوع دریافت را براساس داده های دهة 1980 یا 1990 و یا هر دو دهه اثبات نمود ؟ ( نشان داد ؟ ) دو دهة 1970 و 1980دوران وقفة ( شکست ، رکود ) اقتصادی و نابسامانی های مالی برای شهرداری ها بود . حسابداری ضعیف ( نامساعد ) و کیفیت حسابرسی و تنش مالی ( فشار ) افزایش یافت . در نتیجه ، قوانین ( مقررات ) حسابداری و حسابرسی رسمیت یافت . قوانین ( مقررات ) جدید برای چندین سال به اجرا در آمدند و همزمان با آن شرایط اقتصادی به طور اساسی بهبود یافت . بنابراین ، طبق پیش بینی ها اصلاحاتی در نتایج مالی و حسابداری براساس قوانین ( مقررات ) دقیق تر و ثبات مالی در حکومت محلی ( استاندارد) به وجود آمد . مشخص نشده که ساختار دولتی تا چه حدی ( میزان ) به شرایط مالی و حسابداری و اصلاحات قانونی و اقتصادی در اوایل دهة 1980 بستگی دارد …
تـوضـیـحــاتِ فـایــل :
– این فایل با فرمت word ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
– تعداد صفحات : 38
– قابل ارائه و مناسب بعنوان تحقیق کلاسی
جهت دیدن جزئیات بیشتر روی ” ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری های بزرگ ” و جهت
پرداخت و دریافت فایل ” کلیک کنید.
ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری, تحقیق در مورد ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری, دانلود تحقیق ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری, دانلود رایگان تحقیق ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری, پروژه ساختارهای دولت و حسابداری در شهرداری, مقاله س,,,
فایل های مرتبط:
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران بحث درآمد
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران بحث مشروطیت تا جمهوری اسلامی
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران
- تحقیق مفهوم دولت
- تحقیق مروری بر عملکرد طرح خاورمیانه بزرگ
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران بحث نظریه های دولت
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران سیر تحولات نظری و تاریخی
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران دولت مدرن
- تحقیق دموکراسی
- تحقیق موانع تکوین دولت مدرن در خارج از جهان غرب
- تحقیق حسابداری اجتماعی و کاربرد های آن به همراه ترجمه
- پروژه مالی حسابداری بحث تولید مخزن CNG به همراه فایل اکسل و جداول
- تحقیق مفاهیم اولیه حسابداری صنعتی
- تحقیق مفاهیم اولیه حسابداری
- تحقیق دولت الكترونيك
- موانع تکوین دولت مدرن و توسعه اقتصادی در ایران هماهنگ سازی
- تحقیق مدلهاي پياده سازي دولت الكترونيك
- پروپوزال رشته مدیریت حسابداری
- پاورپوینت باغ دولت آباد درس مرمت ونگهداری معماری داخلی
- تحقیق نقش فن آوري اطلاعات و ارتباطات در اقتصاد