تحقیق آلیاژهای برنج

دانلود تحقیق آلیاژهای برنج 

درج شده در دسته بندی  و برچسب فنی و مهندسی » مواد و متالوژی

دانلود تحقیق با موضوع برنج،
در قالب Word و در 8 صفحه قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق :
برنجها آلیاژهای مس وروی می باشند که براساس تغییرات ترکیبی ورنگظاهری به برنج زرد وبرنج قرمز وبرنج سرب،برنج سیلیسیم،برنج قلع،برنجهای نیکلی(ور شو)تقسیم می شوند.
خواص فیزیکی:
حد حلالیت روی در مس برابر5/32% در درجه حرارت انجماد و در حدود35% در درجه حرارت محیط می باشد از این رو فاز محلول جامد α مهمترین شبکه میکروسکوپی موجود در آلیاژ برنج است.و همانطور که در دیاگرم مس وروی نشان داده شده استاکثر آلیاژهای برنج دارای دامنه انجماد بسیار کم بوده ووجود فلزات دیگر در مس عملاً باعث پائین آمدن نقطه ذوب می شود و هر قدر دامنه انجمادکمتر باشد،سیالیت آلیاژ بهتر خواهد بود ولی این امر معمولاً با زیاد شدنحجم انقباض متمرکزهمراه است ….
و کاملاً برای ریخته گری مناسب می باشند واز نقطه نظر شبکه محلولهای جامد مس و روی دارای خواص زیر می باشند:…

جهت دیدن جزئیات بیشتر رویتحقیق آلیاژهای برنج ” و جهت
 
پرداخت و دریافت فایل
کلیک کنید.

 

برنج, دانلود تحقیق برنج, پاورپوینت برنج, تحقیق در مورد برنج, تحقیق درباره برنج, تحقیق راجع به برنج, تحقیق آماده برنج, پاورپوینت در مورد برنج, متالورژی , درس , مهندسی مواد, مقاله ,ریخته گری

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
فایل های دیگر